Een portret van uzelf…

Een portret van uw kinderen cadeau doen…

Een portret ter gelegenheid van een bijzonder gebeurtenis ….

Spreekt het u aan? Dan kunt u daarvoor bij mij terecht.

In mijn werk als kunstenaar vind ik het een van de mooiste dingen om mensen na te schilderen. Ieder mens is anders en achter elk uiterlijk schuilt een persoonlijkheid. Voor mij is de kunst om dat te laten weerspiegelen in een schilderij.

Een schilderij is dan ook zoveel meer dan een foto. Een foto kan natuurlijk ook heel mooi zijn, maar het is een momentopname. Een schilderij is daarentegen veel meer dan een momentopname. In een schilderij zie je de wereld door ogen van de kunstenaar.

Wat kunt u verwachten? We beginnen met een ontspannen kennismaking zijn, waarin we bespreken wat uw wensen zijn en kunnen we ideeën daarover uitwisselen. Daarna mag u poseren, dat duurt maximaal één uur. Aan het einde van deze sessie zal ik enkele foto’s maken, waarmee ik verder kan werken. In de tijd daarop zal ik het schilderij uitwerken. Het is mogelijk om tussentijds nog weer een afspraak te maken. Zodra het schilderij voltooid is ontvangt u daarover bericht.

De prijs is mede afhankelijk van het formaat van het schilderij en uw voorkeur voor een lijst. Daarover kunt u vrijblijvend informatie aanvragen.

1-122